keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Voihan vee!

Jospan blogissa oli kiinnostava meemi ja samaisen kirjoittajan lottokone arpoi minulle v-kirjaimen. Veen?! Iiks, kuvittelin koko ajan saavani koon, teen tai ämmän. Tehtävä kuuluu näin: Kirjoita blogiisi 10 sanaa, jotka alkavat kyseisellä kirjaimella, ja lisää mukaan selostus, mitä kyseinen sana sinulle merkitsee ja miksi.

Voimasanat
Kiroilen joskus. Yritän jostain syystä välttää vittua ja saatanaa, vaikka sinänsä sanoilla ei mielestäni ole väliä. Useimmin suusta pääsee samperi ja saakeli, mutta myös helvetti tai helkatti. Piru ja paska ei kai ole oikeita kirosanoja?

Vuode
I love sleeping! En ole muistanut, ehtinyt tai jaksanut kirjoittaa tänne tämän syksyn ykkösharrastuksen edistymisestä. Nukkumisen lisääminen on aiheuttanut mielettömän Heurekan siitä, että riittävä uni todellakin vaikuttaa mm. älyllisiin toimintoihin ja fiiliksiin. Vuoteessa voi tehdä muutakin kuin nukkua, mutta siitä lisää sitten seuraavissa meemeissä.

Veli
Minulla on maailman paras veli, joka on tänään ollut paljon mielessäni.

Veneily
Veneily on mahtava tapa viettää vapaa-aikaa. Veneillä pääsee kivoihin paikkoihin, joihin ei ilman venettä pääse ja merellä ruoka maistuu paremmalta kuin missään. Ihan friikki en kuitenkaan ole ja voisin kuvitella asuvani paikassa, jossa veneily on mahdotonta. Siinä tapauksessa keksisin jotain muuta yhtä kivaa.

Vandalismi
En missään nimessä kannata yhteisten paikkojen rikkomista, yhteisten tavaroiden pöllimistä tms. Kannatan kuitenkin hyvännäköisiä (vaikka tiedän, että makuasioista ei maksa vaivaa kiistellä) graffiteja ja muuta yhteisten tilojen somistamista eli olen täysin eri mieltä kuin joku, joka kirjoitti Tampereen vandalismista. Suomi on mielestäni aivan liian harmaa ja tylsä maa, joten värittämistä kyllä riittää. Itse asiassa minä valokuvaan hyvännäköisiä tai kekseliäitä graffiteja sekä vastaavia kaupunkikuvan piristyksiä.

Venyttely
Eräs nimeltä mainitsematon ihmelääke on muuttanut elämääni niin, että pystyn nykyään taas juoksemaan. Ihmelääke ei kuitenkaan poistanut venyttelyyn liittyvää lintsaustaipumustani. Myös niskaa, hartioita ja selkää pitäisi joskus venytellä. Siis pitäisi.

Viini
Uuteen terveysohjelmaani kuuluu pidennettyjen yöunien lisäksi mm. lasillinen punaviiniä päivässä. Viinejä pitäisi voida ostaa ruokakaupasta.

Vega
Tähtien katselu paljailla silmillä on mukavaa puuhaa.

Vetelehtiminen
Tämän sanan valittuani tajusin, etten oikeastaan ole varma mitä se tarkoittaa. Olen tosi hyvä vetelehtimään mm. kahviloissa, puistoissa, kaupungeissa kävellen, kotisohvalla, kirjakaupoissa, antikvariaateissa, kirpputoreilla ja tietenkin täällä netissä. Sen sijaan vältän ostoskeskuksia ja sellaista samassa paikassa notkumista, mitä käsittääkseni usein nuorison tapauksessa vetelehtimiseksi kutsutaan.

Viime tippa
Hetki jolloin moni asia tulee tehdyksi.

Ei kommentteja: