sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Melly & minä

Sunnuntai-ilta on jonkun mukaan viikon ikävin hetki. Saattaa pitää paikkaansa. Onneksi kohta tulee kesäloma ja sen jälkeen vaihtuu hommat. Epäilen kuitenkin, ettei minusta koskaan kuvata tällaista katutaulua, jossa lukisi "Muikea loves her job". Tai mistäs sitä tietää... Mellyn bongasin Rotterdamista, missä kävin vähän aikaa sitten.

Toukokuun aikana tuli muuten vuosi blogittelua täyteen. Käynnissä on mietintä siitä, miten teen blogin kanssa jatkossa. Tämä kokeilu on jo osoittanut sen, että netin kautta viestiminen on helppoa ja luontevaa. Toisaalta on selvää, etten halua tänne kovin henkilökohtaisia juttuja laittaa, eikä tätä kautta siis pysty laittamaan kuulumisia ja kuvia ystävien & muiden rakkaiden luettavaksi. Koska edessä on elämänmuutos (ja toivottavasti myös muutos ajankäytössä!), olen miettinyt joko lopettavani blogailun tai siirtyväni bloggaamaan salasanan taakse. Lopettaminen olisi tylsää, koska netti nyt vaan on niin kätevä ja kiva tapa siirtää tietoa. Salasanan taakse siirtyminen taas erottaisi minua tietyistä nettitutuksi tulleista bloggaajista, mikä olisi ikävää. Sitä paitsi tiedän, etteivät läheisetkään ehkä tulisi yhtä usein käyneeksi salasanan takana. Voisinhan tietty keskittyä johonkin Facebookiin, mutta en oikein pidä siitä teinimäisestä testikerhosta. Voihan kökkö, miten hankalaa tämä on. Enpä tiedä mihin päädyn mutta päätös tulee varmaan kesän aikana. Alla eilisiä tunnelmia Suomenlinnasta.

2 kommenttia:

Sarami kirjoitti...

Hei, piti tulla vielä kiittämään tuosta harjoitteluvinkistä. Hain heti yhtä toimistotyöläisen paikkaa ja kävin jo haastattelussakin :-O Vielä pitää vartoa pari viikkoa, että oliko onni myötä.

Ps. Kuka on Unto K. Rapa?

Muikea kirjoitti...

Ole hyvä vaan! Muista olla riittävässä määrin itsekäs harjoittelumaailmassa liikkuessasi. Omat tavoitteesi ovat varmaan ainakin oppiminen, suhteiden luominen sekä cv:n kartuttaminen. Vaikka työn saaminen olisi ollut hankalaa, ei kannata juuttua liian pitkiksi ajoiksi ikäviin työpaikkoihin, jos sellainen osuu vastaan.

Unto K. Rapa ei ole kukaan vaan mikään, mutta se oli enemmän kokeilu kuin mikään pysyvä juttu ja Unto K. Rapa onkin jo kuollut muttei kuopattu täältä nettimaailmasta. Liittyi liikuntaan, mutta ei ollut riittävän toimiva.