sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Shakespearea kesäillassa

Sain houkuteltua Rouva T:n kesäteatteriin tai sitten hän sai houkuteltua minut. En muista kummin se meni. Sään kanssa vehdattiin pitkään, että lähdetään, ei lähdetä, lähdetään, ei lähdetä... Onneksi lopulta lähdettiin, sillä näytelmä oli mainio ja ilta kaunis.

Ylioppilasteatteri siis esittää vielä 9.8. asti Mustikkamaan kesäteatterissa Hamletia, joka kannattaa käydä katsomassa, mikäli yhtään kiinnostaa. Ainakin me tykkäsimme. Mustikkamaan katsomo on katoksen alla eli ainakaan pientä sateen tihkuttelua ei kannata pelätä. Paikan päällä on jonkun verran vilttejä (niitähän tänä kesänä tarvitaan!). Väliajan näyttelijät käyttivät kioskin hoitamiseen, kuten ylioppilasteatterilaisilta sopii odottaa ;-)

Matkalla oli ilmeisesti jonkun päiväkodin tai vastaavan lasten tekemiä maalauksia, joiden aiheena oli ilmeisesti retki Mustikkamaalle. Oli pakko ottaa kuvia tästä, kun hieman alempana niin kehuin Saksan arkitaidetta. Nämäkin olivat hienoja, mutta minua vähän harmitti, ettei missään lukenut tekijöiden nimiä ja lisäksi joku ohikulkija oli tietenkin jo ehtinyt töhriä yhtä työtä.

Ei kommentteja: