maanantai 30. kesäkuuta 2008

Kernen see es meer bitter owf der kaarte tsygen? *

Viikonloppuna tuntui ihan viikonlopulta eikä lomalta. Koko ajan oli sellainen jännä väsymys, vaikka kaikenlaista tulikin harrastettua.

Tänään päätin aloittaa loman. Fillaroin ensin aamupäivällä kaupungilla hoitaen pari pakollista tapaamista ja sen jälkeen menin aamupalalle Hesperian puistoon; kirsikoita ja jäätelöä. Alkoi tuntua lomalta. Outona yksityiskohtana sattui kyllä sillä tavalla, että muuten melko tyhjässä puistossa oli kaksi asiakastani(!), jotka huomasin vasta kyllä pois lähtiessäni. Fillari on muuten siinä mielessä kätevä, ettei juttelemaan pysähtyminen ole yhtä tarpeellista kuin kävellen liikkuessa. Kävin työpaikallakin hakemassa sinne unohtuneet kengät, jotka haluan ottaa matkalle mukaan. Työkavereista en nähnyt kuin siivoojan, koska talo on kesän ajan lähes lepotilassa. Illalla näin kaupungilla vielä kolmannen ex-asiakkaan, joka ei kylläkään huomannut minua. Tämä on jotenkin tosi ironista, sillä vaikka silloin tällöin näenkin asiakkaita vapaa-ajalla, niin en ole koskaan aiemmin nähnyt kolmea samana päivänä. Lomafiilis on kuitenkin jo löytynyt...

Huomenna lennän maahan, joka ei sittenkään voittanut EM-kultaa, vaan hienosti hopeaa. Väsyneen jakson jälkeen tänään oli todellinen touhupäivä, kun hoitelin pakollisia asioita kuten etsin passia, hain uuden Visan, päivitin matkavakuutuksen ja muuta pientä. Asiat sujuivat kummallisen tehokkaasti, kun viitsin suunnitella ne kunnolla. Keskustassa tosin tuhrautui turhan paljon aikaa, koska liikennejärjestelyt olivat aika rajusti muuttuneet. Nyt kuitenkin nukkumaan ja huomenna reissuun.

* Matkaoppaan lausumisohje englanninkielisille (Können Sie es mir bitte auf der Karte zeigen?).

Ei kommentteja: