sunnuntai 3. elokuuta 2008

Hyvää ja hyvää

Sain jo jokin aikaa sitten timantin Minulta ja kiitän siitä. Itse ojennan kiven Noppulille Moskovaan, Saramille Brysseliin, Terkuttelijalle Baseliin ja Tutkimusmatkailijattarelle Hampuriin. Kolme muuta timanttia ojennetaan kannustukseksi kotimaassa kuntoileville eli Kaksinkertaistajalle, Kuntokuurille ja Sohvaperunalle. Kiitos, kun jaksatte laittaa ajatuksianne nettiin!

Lisäksi kerrottakoon, että tappelin tänä aamuna tekstiviestien välityksellä (naurettavaa, tiedän kyllä) erään sukulaisen kanssa oikein kunnolla. Tulipa sanottua puolin ja toisin melkein kaikki, mitä on varmasti pitkään mietitty. Se teki hyvää, ja riita olisi ehdottomasti pitänyt toteuttaa jo vuosikausia sitten. Välikohtaus oli yllättävän opettavainen kokemus, ja tajusin sen kautta joitain muitakin asioita, joille olen ollut kummallisen sokea. En muista koskaan aiemmin tapelleeni /riidellleeni hänen kanssaan, enkä paljon muutenkaan.

[Tämä systeemi ilmoittaa edelleen vääriä julkaisuaikoja, vaikka asetuksissa on oikea aikavyöhyke. Toisaalta, eipä se maailmaa kaada.]

2 kommenttia:

Sarami kirjoitti...

Kiitos dimangista! Jokos olet blogilistalla?

Muikea kirjoitti...

Ole hyvä! Hmm.. En tiedä, olenko blogilistalla :-)